Creatieve directeur EMIEL LAGARDE

0

RAVENSTEIN – Naast de eerder genoemde Pascal Lagarde is er nog een andere creative director met de naam Lagarde:

Ik ben Emiel, geboren in de vroege jaren tachtig en lang van stuk. Ik kom uit het stadje Ravenstein waar ik nog altijd woon, samen met mijn vriendin, dochter en zoon. Naast tennis en een biertje pakken met vrienden zijn grafisch ontwerp en (gebruikers)onderzoek twee passies van me. Nieuwsgierig als ik ben, bedenk ik graag mooie en goede functionaliteiten en (software)oplossingen die werken.

Ik ben van huis uit industrial designer. Gaandeweg is mijn interesse steeds meer verschoven naar online en grafisch werk. In 2012 ben ik voor mezelf begonnen en werkte ik bij een aantal projecten samen met Jurn. Dat klikte zo goed dat we in 2018 besloten samen BEWISE Solutions op te richten. Ik ben creative director. In de praktijk betekent dit dat ik leidinggeef aan ons creatieve team.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de look & feel van BEWISE en alle projecten die we opleveren voor onze klanten. Zowel functioneel als visueel. Ik ben trots op ons professionele team en reis iedere dag graag naar Den Bosch.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *